Choď na obsah Choď na menu
 


Arlett Eupatrid

12. 6. 2015

...plánovaná služobná cesta, neplánovaná návšteva v CHS...

Tak ako to už v živote býva, niektoré veci si človek naplánuje a niektoré prijdú samé. Rovnako tak sa mi stalo, že som bola služobne vyslaná do hlavného mesta ČR na školenie, ktoré trvalo 3 dni. Po prvej noci strávenej na hoteli, pri tv programoch, sa zrodila vo mne zaujímavá myšlienka. 

Praha je, okrem iných krásnych vecí, aj rodným mestom, kde Athos uzrel svetlo sveta v CHS Eupatrid. A tak čo by to bola za návšteva Prahy, bez návštevy tohto čarovného miesta, ktoré okrem nášho chovateľa skrýva aj ďalšieho Athyho potomka - dcéru Atlett Eupatrid. 

img_0003.jpg

A tak slovo dalo slovo a ja som sa ocitla na nečakanej návšteve. Bolo mi veľkým potešením opäť stretnúť chovateľa ako i Athyho mamu Doris Trias Duo, ktorá aj napriek svojmu veku nestráca na životnej energii. Avšak, keď sa na mňa vyvalila kôpka ryšavej energie, plná "komunikačných" schopností, bola som prekvapená. Milo. Z mladej pubertiačky, ktorú som už nejaký ten čas nevidela, sa vykľula krásna mladá dáma, ktorá svojím exteriérom tatka nezaprie.

Arlett svojou úžasnou priateľskou povahou, schopnosťou "vtrieť sa", aj keď človek nechce, po tom čo sa snaží ukradnúť kus "žvanca" a pritom s tak nevinným pohľadom šibalských očí, si neodmysliteľne vydobila miesto v mojom srdci. Myšlienkové pochody sa vo mne zrazu rozprúdili a ja som jej zrazu mala plnú hlavu... 

A to aká túžba sa vo mne zrodila spolu s cestou k jej uskutočneniu, snáď budem mať možnosť čoskoro prezentovať ... laugh.  

 

Náhľad fotografií zo zložky 18 months